Verzending

Heb jij op een werkdag voor 16.00 uur een bestelling bij ons geplaatst? Dan versturen wij jouw bestelling doorgaans dezelfde dag via PostNL. Als je op zaterdag of zondag bestelt, vragen wij je nog even geduld te hebben: je kunt jouw bestelling dan de volgende dinsdag verwachten. In de meeste gevallen worden bestellingen verzonden in een envelop of brievenbusdoos. Je hoeft dus niet thuis te blijven om jouw bestelling in ontvangst te nemen.

Verzendkosten

De verzendkosten voor jouw bestelling zijn €2,95. Dit geldt voor alle artikelen die door de brievenbus passen. Past jouw artikel niet door de brievenbus (bijv. bepaalde accessoires zoals tassen) dan betaal je €6,95. Bestel je boven de €40,- euro dan zijn de verzendkosten altijd gratis. Bij bestellingen boven de €100,- euro ontvang je een track & trace nummer, zodat je jouw bestelling kunt volgen.

Buitenlandse zendingen

Momenteel versturen wij alleen naar België. De verzendkosten voor jouw bestelling zijn €4,95. Dit geldt voor alle artikelen die door de brievenbus passen. Past jouw artikel niet door de brievenbus (bijv. bepaalde accessoires zoals tassen) dan betaal je €9,95. Bestel je boven de €70,- euro dan zijn de verzendkosten gratis. Bij bestellingen boven de €70,- euro ontvang je een track & trace nummer zodat je jouw bestelling kunt volgen.