Trend 2023: Kleurrijke kralen oorbellen

Dit voorjaar is er een nieuwe sieradentrend gespot namelijk: kleurrijke kralen oorbellen. Lees gauw verder over deze trend!

Trend: Statement oorbellen

De statement oorbellen zijn back en dit vinden wij toch zo'n fijne sieradentrend! Kijk mee naar onze favorieten van dit seizoen

Sieradentrends 2022

Een nieuw jaar betekent nieuwe trends! Wat heeft 2022 voor ons in petto op het gebied van sieradentrends? Je leest het hier!

De leukste kralen armbanden van de zomer

Kralen armbandjes zijn the way to go deze zomer. Ze geven je instant summer vibes! Creëer een speelse armparty door meerdere armbandjes met kralen te combineren met elkaar.

Smiley face trend

Als je ergens positive vibes van krijgt is het wel van de smiley face trend! Deze trend maakt je instant happy en is daarom ook wel één van de leukste trends van 2021. Lees snel meer!

De leukste schakelsieraden van dit moment!

Schakelsieraden zijn de trend van 2021. Deze statement pieces zijn alles behalve saai en subtiel. Ready to make a fashion statement? Ga dan dit voorjaar voor de chunky chain trend!

9x de perfecte valentijnscadeaus

De meest romantische dag van het jaar komt eraan! Een goed moment om jouw loved ones te verwennen. Wij hebben 9 perfecte valentijnscadeautjes voor je uitgezocht.

Cadeau tip: sieraden onder de 15 euro

Ben je opzoek naar een leuk cadeautje om te geven? Een sieraad valt altijd in de smaak. Daarom hebben wij de leukste sieraden onder de €15 euro voor je uitgezocht!

Sieradentrends 2021

Wat mag er nou echt niet ontbreken in jouw sieraden stash in 2021? Wij vinden niets leuker dan de upcoming trends onder de loep te nemen, dus we hebben het voor jou uitgezocht!