Stainless steel sieraden

Stainless steel, ook wel roestvrij staal of afgekort RVS, zien we steeds vaker als begrip terugkomen als je opzoek bent naar trendy sieraden. Maar waar staat dit eigenlijk voor? Wij leggen het graag aan je uit!

Wat is stainless steel?

Stainless steel is een sterk materiaal met een legering van chroom, ijzer en koolstof. Dit materiaal zorgt voor een mooie glans over je sieraden en laat geen krasjes achter. Heb je een allergie voor nikkel of een gevoelige huid? Dan zijn stainless steel sieraden een heel goede keus voor jou! Dit materiaal is namelijk ook nog eens allergievrij.

Sieraden die niet verkleuren

Stainless steel heeft dus een samenstelling van meerdere materialen. Het grootste voordeel hiervan is dat jouw sieraden niet verkleuren als ze in aanraking komen met water. Voor de meeste mensen is dit een erg belangrijk punt als ze een mooi sieraad willen kopen. Immers wil je niet altijd je sieraden af doen tijdens het sporten, douchen of zwemmen. Stainless steel sieraden hebben ook een goede prijs/kwaliteit verhouding. Hierdoor kunnen we de meest trendy sieraden van het moment inkopen voor jou en kun je elk seizoen je sieraden afwisselen voor een nieuw kwalitatief goed item voor een fijne prijs. Op de productpagina staat altijd vermeld van welk materiaal het artikel is gemaakt. In bijna alle gevallen zijn onze sieraden van roestvrij staal gemaakt.

Stainless steel sieraden kopen

Benieuwd geworden naar sieraden die gemaakt zijn van stainless steel? Bekijk dan snel onze stainless steel sieraden collectie. Ons assortiment wordt wekelijks aangevuld met de nieuwste on trend items gemaakt van dit materiaal. Je vindt bij ons oorbellen van stainless steel, ringen van stainless steel, kettingen van stainless steel en armbanden van stainless steel.

We zetten graag nog even alle voordelen van dit fijne materiaal voor jou op een rijtje:

  • Stainless steel heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding.
  • Stainless steel verkleurt niet. Je kunt er dus rustig mee douchen, sporten of zwemmen.
  • Stainless steel is nikkelvrij waardoor je geen allergie krijgt.
  • Stainless steel is krasvrij.
  • Stainless steel geeft een mooie glans aan je sieraad.

Disclaimer – Gebruik je veel hand sanitizer of kom je veel in aanraking met chloor, dan adviseren wij wel om je stainless steel sieraden af te doen om de kwaliteit te waarborgen. Het zou namelijk kunnen zijn dat als de verschillende materialen met elkaar in aanraking komen de kwaliteit wordt aangetast.